Ügyvéd

Jelenleg egy lakásban lakunk, de eldöntöttük, hogy bele fogunk vágni egy nagyobb építkezésbe jövőre, aminek rengeteg olyan része lesz, ahol egy profi ügyvéd jelentétére és képviseletére maximálisan szükség lesz. Mert sajnos jó sok évvel ezelőtt már belefutottam abba a hibába, hogy úgy gondoltam, hogy én mindenkinél okosabb vagyok, és hát ennek bizony jó sok millió forint látta kárát.

Ügyvéd, de honnan?

Nem akartam a véletlenre bízni, hogy a megfelelő embert szerződtessük le, ezért az internet segítségét kértem, mert úgy gondoltam, hogy biztosan lesz egy olyan oldal, ahol találok megfelelő embert. És nem gondoltam rosszul. Szinte azonnal belefutottam az ugyvedajanlo.hu oldalba, ahol olyan ügyvéd-ajánlások vannak, akiket sok már korábban ügyfelek véleményezhettek, ezáltal visszacsatolások tömkelege áll a rendelkezésemre, hogy a megfelelő szűréseket el tudjam végezni.

ügyvéd

Ügyvéd, mások véleménye alapján

Gondolhatjátok sokan, hogy meg vagyok őrülve, hogy egy honlapra bízok nagyon fontos iratok elkészítését, pláne olyan bizalmi feladattal akarok megbízni egy embert, akivel soha életemben nem találkoztam. Nekik szeretném a következőket elmondani. Én a reklámszakmából jövök, ahol tudom, hogy a mások véleménye, az nélkülözhetetlen a helyes irányok kialakításában és egy stratégia terv végrehajtásában. Nekünk is külön jogi osztályunk van, és ott a sok-sok ügyvéd folyamatos visszajelzéseket küld nekünk mit lehet és mit nem, tehát, higgyétek el, tisztában vagyok a jog fontosságával. Ezért is fontos, hogy ezen az oldalon keressem meg a legtökéletesebb ügyvéd szakembert, akit mások minősítettek.

Így talán már ti is megértitek, hogy itt mások fontos véleményére tudok alapozni, ugyanúgy, ahogy a saját esetemben, ahol a jogi osztály támogatása elengedhetetlen. Itt most sok-sok másik ember alkotja azt a jogi osztályt, akik nekem elvégzik az ügyvéd előminősítését, úgy, hogy személye tapasztalataikat osztják meg velem. Vagy bárki mással, aki hasonló helyzetben van.

Mert úgy gondolom, a mai világban a közösségi médiának és a közösség erejének, tudásának, véleményének elképesztően fontos szerepe van és ez csak folyamatosan fog erősödni. Ezért örültem meg tényleg nagyon ennek az oldalnak. Neki is kezdtem az adatok kitöltésének, és az ügy pontos leírásával igyekeztem a lehető legtöbb segítséget megadni, hogy ne legyenek félreértések és a lehető legjobb ügyvéd kerüljön a „hálómba”. Ennek megfelelően haladtam előre a sztorim leírásával, hogy értse a leendő szerződő ügyvédem, hogy nem egy egyszerű feladatról lesz szó, ahol csak aláírásra kerül egy adásvételi szerződés és kész ennyi, viszontlátásra. Mert ennél sokkal komplexebb az ügyem és hatalmas szakértelemre lesz szükség, mert csavaros sztorit találtam ki, ahol egy kispályás kolléga szóba sem jöhet.

Azt hiszem sikerült amúgy a lehető legjobb fogalmazással megtalálnom azt az ügyvédet, aki biztos vagyok benne, hogy nemcsak az ügyvédem, de ebben az egészben a „társam” is lesz.

Tetszett? Oszd megShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Posted in Main

Permalink