Ruhatisztító szolgáltatás

Sokan luxusnak gondolnak a ruhatisztító szolgáltatásra. Ez természetesen nem ilyen egyszerű, és ha minden előnyt és hátrányt (van egyáltalán???) figyelembe veszünk, akkor mindenki be tudná látni, hogy egy igenis szükséges szolgáltatásról beszélünk.

Ruhatisztító szalon Budapesten

Nagyon sok helyen lehet igénybe venni a ruhatisztító szolgáltatást. Kisebb-nagyobb helyek szerte a városban. Régimódi helyek vagy éppen modern, akár franchiseban működő automata helyek. Na, hogy ezeket kinek találták ki és főleg minek, azt nem tudom, mégis léteznek, és sokan használják. Szerintem ezeknek az embereknek fogalmuk sincs arról, hogy mit is jelent valójában egy ruhatisztító szolgáltatás.

Emberek! Az egy szakma! Hordok cipőt mégsem tudom megtalpalni. A gép otthon is ki tudja mosni a ruhákat, azonban szalonba járni az egy program, pláne ha az ember rátalál egy olyan szalonra, mint az Óceán Tisztítószalon Pesten.

ruhatisztító

Végre egy profi ruhatisztító szalon!

Ritkán persze a mosógép is hasznos barátunk lehet, bevallom váratlan helyzetekben én is használom a gépet. De a legtöbbször igyekszem úgy időzíteni és szervezni a mosatást, tisztíttatást, hogy le tudjak menni a mosodába, tudjak beszélgetni a mostanra már szinte barátokká alakult szalonos csapattal. Nem tudom megmagyarázni, de ez mára már az életem részévé vált, és szinte rosszul érzem magam, ha nem tudom a ruhatisztító szalonba levinni a dolgaimat.

Árak kérdése. Ebben sokat osztottam szoroztam a múltban és az áram, víz, mosószerek, stb. költségeit is figyelembe véve gyakorlatilag alig van különbség. És ha még a mosógép amortizációs költségeit is nézzük, akkor szerintem már teljesen kiegyenlített ez a különbség! Csak őszintén! Ki az aki ennyire komplexen áll neki egy mosásnak otthon? Senki. Tuttira!

Én azonban egy ilyen tervezgetős, számolgatás típus vagyok, és ha már egyszer így döntöttem – szerintem teljesen alapos mérlegelés alapján – akkor nem is fogom ezt feladni. A ruhatisztító szerek meg egy másik téma. Amiket az üzletekben lehet kapni, azok valamiért köszönőviszonyban sincsenek azokkal, amikkel a szalonban mosnak. Sokkal tisztábbak, fehérebbek, csillogósabbak a ruháim, a függönyeim, amikor nem otthon mosom őket. Egyszer amikor rákérdeztem, azt mondták, hogy olyan speciális szereket használnak, amikkel dolgozva a ruhák szebbek és ami talán még fontosabb tartósabbak lesznek.

Mert ezt is figyelmen kívül szokták hagyni az emberek, hogy mennyi ideig bírják a ruháink, vagy éppen a függönyök. Mert én mondjuk baromira utálom, amikor párszor felvéve egy pulcsit, inget vagy éppen pólót, többször már nem is tudom hordani. Mert kinyúlt, kifakult, stb. Na ez garantáltan nem történt még velem az évek során amikor a az Óceán ruhatisztító szalonba viszem le a ruháimat. Ott sajátjukként kezelve gondosan ápolva tisztítják ki őket és mostantól akár már házhoz szállítást és felvételt is lehet rendelni tőlük extraként. Ezért vagyok hűséges hozzájuk, mert mindig előállnak valamilyen fantasztikus új szolgáltatással vagy éppen akcióval!

Tetszett? Oszd megShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Posted in Blogging

Permalink