Kavics rendelés

Cégünk útfelújításokkal és csatornázási és kábelfektetési munkálatokkal foglalkozik lassan már húsz éve. Szerencsére minket sosem érintettek a kormányváltások, politikai harcok, mert sikerült annyira beágyazni magunkat önkormányzatokhoz és nagy, nemzetközi multinacionális cégek menedzsmenthez, hogy a lendületünk azóta is töretlen. Mindegy, hogy a munka során kavics rendelés vagy éppen komplett kivitelezés a feladat, mi megállás nélkül tudunk teljesíteni. És a maximálisan elvárt minőségben.

Kavics rendelés Budapest környékén

Amikor Budapest környéki településeknek dolgozunk, akkor mindig könnyebb helyzetben vagyunk, mert egyrészt a telephelyünk is Budapesten található, másrészt a kavics rendelés során is az állandó, és maximálisan megbízható partnerünkkel a Fuvar-oda céggel tudunk dolgozni. Velük nagyon régóta fennáll az üzleti és talán már egy kicsit haveri, céges kapcsolat is, annyit dolgoztunk már együtt.

kavics rendelés

Kavics rendelés megbízható partnertől

Amikor azt mondtam, hogy Budapesten és az agglomerációban csak és kizárólag a Fuvar-oda csapatával dolgozunk, akkor nem túloztam. Ők azok, akik a hosszú évek alatt bebizonyították, hogy érdemesek a maximális bizalomra, mert mára már csukott szemmel adjuk le az éppen aktuális megrendeléseinket, anélkül, hogy a minőségben vagy akár a kiszállított mennyiségben kételkednünk kellene. Mondom ezt azért, mert sajnos Magyarországon még mindig divat egy kicsit (vagy ritkábban nagyon) átverni a megrendelőt kacsi rendelés során homokkal „hígítani” a mennyiséget vagy éppen nem azt a minőségű cementet vagy homokot küldeni, amit a megrendelő kért. Ez nagyon sajnálatos, de sajnos bevett gyakorlat.

Mi amikor munkát vállalunk el, az első lépésként tisztázzuk még a kavics rendelés előtt, hogy mire is kell készülnünk. Milyenek a terep körülmények, mennyire nehézkesek esetleg a lakók, az engedélyek megvannak-e, stb. Ezekkel sokan nem törődnek, lesz, ami, lesz alapon vágnak bele munkákba és aztán meglepődnek, amikor fennakadások tapasztalhatók majd a kivitelezések során.

A kavics rendelés amúgy cégünknek  az egyik legnagyobb feladata, mert akár az útépítésekről, akár a csatornázásokról beszélünk, ez az egyik elengedhetetlen alapanyag, amivel dolgozunk. És ezt is Budapesten és a környező településeken a Fuvar-oda csapatával oldjuk meg a már fent említett okok miatt. És ezen nem is nagyon tervezünk változtatni. Szóval, amikor egy munkánál a kavics rendelés leadására kerül sor, nagyon egyszerűen tesszük. Van egy már bejáratott online rendelési rendszer, amin keresztül megtörténik a kavics rendelés és azt követően maximum 72 órán belül – illetve a kért időpontban – megtörténik a kiszállítás. És ezen a gyakorlaton nem változtattunk az elmúlt évek során. Ami bevált, azon nem szabad változtatni. Ez nálunk alapszabály!

Így továbbra is a Fuvar-oda céggel fogjuk az építőanyag vásárlásainkat bonyolítani és a jövőben is ajánljuk őket mindenkinek!

Tetszett? Oszd megShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Posted in Blogging

Permalink