Kaland előtt is kaland: autókölcsönzés

Autókölcsönzés Budapesten

Kaptam egy kisebb lakókocsit kölcsönbe és szerettem volna a csajommal elmenni vele kirándulni. Egyetlen aprócska kis probléma volt, hogy jelenleg nincsen kocsink és így csak az autókölcsönzés maradt egyetlen megoldásnak. Barátnőmmel átbeszéltük, hogy egyelőre maradjunk Magyarországon területén belül, hiszen itt is rengeteg gyönyörű hely van, teljesen feleslegesnek tartottuk volna külföldre menni azonnal.

Autókölcsönzés utánfutóval

A legnagyobb megoldandó feladatot az jelentette, hogy hol fogok olyan céget találni, akiknek van olyan gépkocsija, amelyiknek van vonóhorga és engedélyezik is hogy az autókölcsönzés során ráakaszthassuk a mi kis lakókocsinkat. Felhívtam faterom, hogy van-e esetleg olyan ismerőse, akinek autókölcsönzője lenne. Szerencsémre akadt egy barátja, aki a Határa utó csapatával már többször dolgozott és mindig nagyon meg volt velük elégedve.

Autókölcsönzés vidékre

Kértem, hogy adjon kontaktot a céghez, és akkor el tudom kezdeni intézni az autókölcsönzés ügyét, mert isteni igazából nem akartunk sokat várni azzal, hogy utazzunk. Nyár van, csapatni akartuk a nyaralást és élvezni a lakókocsi nyújtotta örömöket. Amint megkaptam az elérhetőségeket, azonnal felmentem a netre és utánanéztem a cégnek. Találtam is egy-két megfelelő kocsit, ami így a neten keresztül, baromira megtetszett, azonban nem derült ki róluk, hogy van-e lakókocsi vontatásához alkalmatos vonóhorog azon a két kocsin, amit kinéztem.

Így hát felkerekedtem és elmentem az autókölcsönzés céghez, hogy személyesen nézhessem meg a kocsikat és egyben már rögtön meg is ismerkedjek a szerződéses feltételeikkel. Egy nagyon kedves csapat fogadott, akik rögtön azzal a kocsival kezdték, amire biztosak voltak, hogy létre fog jönni a http://www.hatarauto.hu/ autókölcsönzés. Ez egy nem túl idős, viszont annál erősebb, akár lakókocsi vontatására is alkalmas jármű volt, úgyhogy bennem nem maradt kétség, velük fogok szerződni. Az autóban minden megvolt, amire egy ilyen nyaralás során szükségünk lesz, bár isteni igazából, a lakókocsi a legfontosabb tartózkodási területünk majd az autókölcsönzés csak arra kell, hogy elvigyen minket A-ból B-be.

Elmeséltem barátnőmnek, hogy ki is vettem a kocsit, és pár napos előkészületeket követően gyakorlatilag indulhatunk is a vidékjáró kalandunkra. Elképesztően örült és azonnal elkezdett készülődni és szervezkedni. Miután négy alvóhely volt a lakókocsiban, így a legjobb barátainkkal terveztünk menni, csak addig, amíg nem volt biztos, hogy lesz kocsi, nem akartunk nekik szólni. Amikor a barátnőm felhívta őket, szerencsére fantasztikusan örültek a nyaralásnak, és a két csaj azonnal el is kezdték a programokat összerakni. Én elmeséltem a barátomnak, hogy mennyire szerencsénk volt a Határautó csapatával, akik tényleg mindent megtettek annak érdekében, hogy jól érezzük magunkat és egy csodálatos autóval mehessünk nyaralni. Nem maradt más hátra, összepakoltunk és útnak indultunk életünk legjobb kalandjára.

Tetszett? Oszd megShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Posted in Main

Permalink